top of page

Ondernemerschap

''Het is maandagochtend. De wekker gaat. Altijd even een moeilijk moment, want het weekend was zo fijn. Maar..


Het is een nieuwe week, met nieuwe kansen! Mijn positieve energie bruist weer. Ik heb nieuwe ideeën! En ik gun mezelf meer rust en ruimte.


Ik ben dit jaar te hard gegaan. Er waren dingen die mij teveel negatieve energie kosten. In mei trapte ik op de rem. 'Ik heb even rust en ruimte voor mezelf nodig'.


En dat heb ik gedaan. Een nieuw ritme, rust. Ik vond het moeilijk. Even geen 'onderdeel' te zijn van het dagelijkse ritme van: gezin, werk, sport en sociale activiteiten. Vooral op het gebied van werk en sociale activiteiten heb ik ingeleverd. Gelukkig vond ik juist bij mijn gezin rust. En is sport altijd mijn uitlaatklep.


Ik heb deze weken veel met mijn handen gewerkt. We hebben onze tuin verbouwd. En ik heb echt mijn spierkracht gebruikt. Het was bevrijdend om uit mijn hoofd te gaan, meer in mijn lichaam te zitten én met mijn handen te werken.


Voordat wij op zomervakantie gingen ben ik weer rustig aan gaan werken. En dat was fijn. Fijn om mijn collega's weer te zien, maar ook weer de energie te laten stromen. Weer enthousiast te worden van de plannen die in mijn hoofd zitten. En hier resultaten van te zien!


We zijn lekker op vakantie gegaan. Ik merkte dat ik behoefte had aan meer ritme. En dat geeft mijn werk mij. Daarom vond ik het ook niet erg om na de vakantie weer aan het werk te gaan. Ja, ik let op mezelf. Maar oh wat vind ik het fijn dat mijn energie en ideeën weer stromen!


Ik ben ondernemend en dat zal ik altijd blijven, maar wat goed om te voelen dat je als ondernemer ook rust en ruimte voor jezelf mag creëren. Dat houden we erin! En is mijn tip voor jou vandaag!''


Liefs Myrte

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page