top of page

PRAKTISCHE INFORMATIE

De MYLOU inspiratiesessies kosten €75,- per sessie en per avond is er plek voor 25 vrouwen. Deze avonden worden volledig voor jou verzorgd, je wordt ontzorgt. We starten met een meditatie. Om even tot rust en jezelf te komen. Tijdens de inspiratiesessies kunnen we genieten van een wijntje, theetje of biertje. Ook wordt er heerlijk eten opgediend. Van een goed gevulde soep tot aan een hoofdgerecht en natuurlijk een lekker toetje. Voor particulieren is de prijs inclusief btw en voor zakelijke aanmeldingen exclusief btw, dan ontvang je ook een factuur.

IMG_9340.png
IMG_9566.png

Programma 22 september

Inspireren en netwerken! Dat blijven de hoofddoelen van de avond. Deze avond heeft als thema: 'Stroop je mouwen op: you can do it!'. Wat zijn jouw doelen? En hoe ga je daar stap voor stap komen? Hier gaan we deze avond mee aan de slag! Ik leef in het nu en maak bewuste keuzes. Een belangrijk doel van mij is dat het goed gaat met mijn gezin, maar daarnaast heb ik ambities op mijn werk en met sporten. Ook creëer ik tijd voor mijn familie, vrienden én mezelf. Hoe doe ik dat? Dat ga ik je vertellen!

 

Deze avond zal Esther van der Meulen aan mijn zijde staan. Zij was recherche bij de politie. En werkt nu bij een groot advocatenkantoor. Waar ze eind van dit jaar partner zal worden. Haar belangrijkste speerpunt is integriteit. Hoe kan je op een aardige manier toch je grote dromen waarmaken? Ze neemt jou graag mee in haar verhaal.

Ben jij er vrijdag 22 september van 17:30 uur tot 21:30 uur bij? Meld je dan nu aan via online boeken!​

Eerdere inspiratiesessies

Dit jaar hebben er tot nu toe drie MyLou inspiratiesessies plaatsgevonden. Het waren warme, open en mooie avonden. Ik heb veel enthousiaste reacties ontvangen. En de vrouwen gaven aan geïnspireerd naar huis te gaan. YES!
 

De eerste avond had als thema ‘Levenskracht’. Waar kom jij s ’morgens je bed voor uit? Waar krijg jij een vuurtje van in je buik? Bij mij is dat mijn gezin, andere in hun kracht zetten, mijn ambities op mijn werk, sporten en met mijn lieve familie en vrienden zijn.

De tweede avond had als thema 'Jij mag zijn wie je wil zijn in alle kleuren die je in je hebt'. Als vrouw heb je veel verschillende rollen. We leggen de lat hoog. En vinden soms dat we tekort schieten. Hoe brengen we balans in al deze verschillende rollen? En hoe kun je in het nú leven? Daar zijn we mee aan de slag gegaan!

De derde avond was op het strand. En had als thema 'Samen zonnig genieten!'. En dat hebben we zeker gedaan! Iedereen vertelde wie zij is, wat ze doet en al gauw kwamen we van elkaar erachter hoe we in het leven staan. Het was zo bijzonder, omdat er veel aansluiting tussen alle vrouwen was.  

Tijdens de avonden hebben we genoten van elkaar. Elkaar leren kennen en genetwerkt. Linda heeft een mooie meditatie met ons gedaan En Laura die de catering voor MyLou verzorgd heeft ons verwend met heerlijk eten! Wat wil je nog meer? 

bottom of page