top of page

Vrouw zijn

''Vrouwen hebben een stem. Nu moeten we onszelf en elkaar de kracht geven om deze te gebruiken.


Mijn ogen zijn in 2022 nog verder geopend. Ik ben opgegroeid in een gezin waar mij is verteld dat je alles kan bereiken. Met mijn vader als mijn grootste fan. Ik denk nog steeds dat je alles kan bereiken. Alleen valt mij steeds meer op hoe er naar vrouwen gekeken wordt. En dan heb ik het er nog niets eens over hoe er wereldwijd naar vrouwen en meisjes gekeken wordt..


Vrouwen hebben meerdere kanten: daadkrachtig, introvert, emotioneel en intuïtief. Als je als vrouw opkomt voor jouw rechten word je al snel als onaardig gezien. Terwijl een man in een soortgelijke situatie juist als daadkrachtig gezien wordt. Een vrouw kan “te snel” huilen. Terwijl het bij een man bijzonder is dat hij zijn emoties laat zien.


Het goede nieuws is: dat steeds meer mensen zich hier bewust van worden. En dat zowel vrouwen als mannen dit anders willen. Dit is voor mij ook één van de redenen waarom ik de MyLou inspiratiesessies ben gestart, want stap voor stap maken we sámen het verschil!


Over drie weken is het dan zover. De eerste inspiratiesessie. Wat houdt dit in? Ik wil vrouwen samenbrengen. En er voor zorgen dat we elkaar inspireren. Voor elke avond zal een thema gekozen worden. Voor de eerste sessie gaat het over “Levenskracht”. Waar kom jij je bed voor uit? De tweede sessie zal gaan over “jij mag zijn wie je wil zijn en wanneer je dat wil zijn”.


Ik wil onze vrouwelijke eigenschappen omarmen. Jou in je kracht zetten. Elkaar inspireren met verhalen. En elkaar versterken door te netwerken. Vanuit verschillende kanten zullen verhalen worden belicht. Voorbeelden worden gegeven waar jij jezelf in kan herkennen. En vanuit verschillende businessen zullen vrouwen zich aansluiten.


Doe je mee? Make a change in 2023! En de jaren daarna..''


Liefs Myrte72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page