top of page

Stap voor stap

'Elke stap is er één en je komt er vanzelf!'


''Dat is wat ik tegen mezelf zeg als ik een halve marathon loop. En dat geldt eigenlijk ook voor jouw doelen en ambities. Hoe wil je die halen? En wat voor impact wil je daar mee maken? Misschien alleen voor jezelf of juist voor zoveel meer. Beide is goed!


Kijk vooral wat je nú al kan doen! In plaats van al het groots wat maanden of zelfs jaren in beslag neemt. En doe het stap voor stap, dan kom je er vanzelf.


Op deze foto zie je onze stoere zoon Hero. Met zijn shirt voor Kika. Hoe jong hij ook is, hij wilde zich - net zoals ons - inzetten voor een goed doel. Ook ter nagedachtenis aan zijn grote lieve zus Louise. Hoe inspirerend is dat?! Een jongetje van 4 die zegt: dat wil ik ook! En stap voor stap heeft hij het gedaan. 1 km lang heeft hij hard gerend, zonder te lopen. Voor hem een lange afstand en hij heeft het gehaald. Als kers op de taart heeft hij daar €700,- mee opgehaald!


Wij zijn als gezin vaak in beweging. En altijd met onze roze 'Lieve Louise' shirts aan, zodat zij met ons meeloopt. We koppelen dit graag aan een goed doel: KWF, Kika, VOKK of Gijsje Eigenwijsje. Allemaal doelen die zich inzetten voor gezinnen met zieke of overleden kinderen. In 2019 hebben wij €33.000,- opgehaald voor het KWF. De afgelopen jaren halen wij steeds duizenden euro’s per jaar op voor andere goede doelen. En weet je wat nu het mooiste is? Al zouden wij €10,- ophalen, dan zijn wij nog blij.


Het gaat niet om hoe groot de impact in één keer is, maar het verschil op de langer termijn. Nu gebruik ik sporten als voorbeeld, maar wat ik vooral wil zeggen is: “jaag jouw dromen stap voor stap na!”. Volg je gevoel: wat zegt het en waar wil het joú brengen? En als je er eens over wil sparren, dan weet je mij te vinden.''


Liefs Myrte
59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page