top of page

Selfcare

''Een wandeling maken, een kopje koffie drinken of met een boek op de bank: wat is selfcare voor jou?


Of zit jouw selfcare ‘m er juist in dat je lekker actief bezig bent en gaat sporten? Ik denk dat het voor iedereen belangrijk is om een aantal bewuste momenten in de week te hebben om gehoor te geven aan je eigen behoeften. Of een paar kleine momentjes op de dag: wat voelt goed voor jou?


Het afgelopen jaar ben ik bewuster gaan leven. Ik maak keuzes waar ik mijn energie in wil steken. Doordat ik ondernemer ben is aan de ene kant de druk “hoog”. Het bedrijf staat altijd “aan” en je kan 24/7 doorgaan. Aan de andere kant geeft het mij vrijheid: op dit moment werk ik wel en op dit specifieke moment even niet.


Doordat ik liever voor mezelf ben geworden. En omdat ik bewustere keuzes maak sta ik ook meer stil bij de liefde en vrijheid voor mezelf. Zo kan een wandeling naar een koffiezaakje in het centrum mij gelukkig maken. Ik drink een warme latte macchiato mét caramelsiroop. Wie mij kent weet dat ik een zoetekauw ben, haha. En ik wandel weer lekker terug..


Zo heb ik een frisse neus gehaald en ontspan ik even. Een belangrijk oplaadpuntje midden op de dag die ervoor zorgt dat ik met frisse energie de middag in ga. Herken jij zulke oplaadmomentjes voor jezelf? En om wat voor momenten gaat het dan?''


Liefs Myrte
52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментари


bottom of page