top of page

Marathon Kika

Bijgewerkt op: 13 apr. 2023

'Een marathon op de geboortedag van mijn dochter. Waarom?


Louise werd geheel onverwachts van 8 op 9 december 2018 ziek. Om 22:00 uur werd ze wakker en huilde onheilspellend. Ze bleek een hersenbloeding te hebben.


Ze werd urenlang in het AMC geopereerd. De hersenbloeding bleek veroorzaakt te zijn door een hersentumor. Na enkele weken hoorde wij dat het om een kwaadaardige en snelgroeiende hersentumor ging. Haar enige overlevingskans was een tweede operatie. En daarna zeven weken lang elke (doordeweekse) dag onder narcose bestraald worden. Ze was drie..


Ons meisje werd 15 oktober 2015 geboren. Een klein poppetje met donkere haartjes. En dat terwijl ze uiteindelijk blond werd! Mijn moedergevoelens hebben zich altijd voorgenomen haar te beschermen. Te beschermen tegen alles.


Maar we konden haar niet beschermen tegen deze afschuwelijke ziekte. We hebben haar het leven gegeven. Het leven waar zij ten volste van heeft genoten. Met open armen, dansend en met een grote lach. Waarin ze vele mensen heeft geraakt en geïnspireerd.


Dit is de reden waarom ik samen met mijn vader de hele marathon ga lopen!


Voor al die slopende behandelingen die Louise heeft moeten doorstaan. Om een inspiratie voor andere te zijn. Net zoals Louise dat was! En om ons in te zetten voor andere ouders en kinderen die het nodig hebben, want dit gun je niemand.


Sponsor je ons?'Liefs Myrte105 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page