top of page

Het begin..

''Een begin maken is moeilijk, maar deze keer niet. Maandenlang borrelde al mijn ideeën op! Ik wil vrouwen samenbrengen. Het met elkaar hebben over ons gezin, wat we doen op ons werk, hoe we daar balans tussen houden, over sport en natuurlijk ook over de verdrietige dingen van het leven. Verlies en rouw. En vooral de liefde die je daarbij kan voelen..


Een website. Ik heb een echte website nodig! Mijn man Dennis ging ermee aan de slag. Ook sloeg mijn hoofd op hol wat de invulling van de avonden moet zijn. Het is zo gaaf om dit proces mee te maken. En te zien wat voor vorm de inspiratiesessies krijgen.


Wat mij nu al opvalt is wat voor mooie gesprekken het mij oplevert. Sinds het moment dat ik ‘MyLou’ gelanceerd heb beginnen mensen in mijn omgeving erover. Als ik op een feestje sta, als ik in de supermarkt ben of tijdens een etentje. Echt leuk! Ook merk ik nu al dat het andere vrouwen samenbrengt. Hoe bijzonder?! En daar gaat het mij om!


De vraag is nog wel: wat ga je precies doen? En dan kan ik het vol passie uitleggen! Alleen het moet ook voor jullie duidelijk zijn. En daarom heb ik een poster gemaakt. Deze zal ik binnenkort online zetten, ligt al bij de drukker (!!) én de poster ga ik in Almere verspreiden. Misschien kom je 'm binnenkort wel ergens tegen =)


Een laatste tip: houd deze Black Friday de website in de gaten, dan komt er een leuke deal aan! Onder het mom van ‘Investeer deze Black Friday in jezelf in plaats van in nieuwe spullen’.''


Liefs Myrte

149 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page