top of page

INSPIREREN

MyLou.jfif

Ik wil andere vrouwen inspireren. Je sterk voelen. Jouw vrouwelijk leiderschap verder ontwikkelen. Elkaar steunen. Naar elkaar luisteren. En elkaar helpen. Niets is mooier dan een onvoorwaardelijke vrouwenband en begrip. Hoe pak je zoiets ‘groots’ aan? Elke twee maanden bij elkaar komen!

 

En daarmee introduceer ik: de MYLOU inspiratiesessies.

 

MYLOU de naam die geïnspireerd is op de verbintenis tussen mij en mijn dochter Louise. De pure verbinding tussen een moeder en een dochter. De verbintenis die ik wil aangaan met andere meiden en vrouwen. Het echte leven bespreken. Op gevoel ondernemen. Het puur vrouw-zijn. Eén keer in de twee maanden: op een vrijdagavond. De data vind je hier! Onder het genot van een wijntje, een groene thee of juist een biertje. Jij mag zijn wie je bent!

Wil je van gedachten wisselen met andere vrouwen? Samen op een positieve manier naar oplossingen zoeken? Echte gesprekken voeren? Én even heel hard lachen? Dan lijkt mij dit het uitstekende moment om dat samen te gaan doen! Nee, er is geen ‘juiste moment’ dat alles op haar plek valt en dat je dit moet gaan doen. Soms is dit ‘gewoon’ het moment en moet je actie ondernemen. En ook even me-time inlassen. En mocht je het spannend vinden: vraag dan een vriendin mee. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

 

Het lijkt mij fijn als de ondernemende vrouwen zich aangesproken voelen*.

 

* Ben jij een vrouw tussen de 25 en 45 jaar? 

   Je bent natuurlijk ook welkom als je iets jonger of ouder bent

* Ben je ondernemend, zelfbewust en sta je positief in het leven?
   Of zou je deze kwaliteiten weer in jezelf naar boven willen halen?

* Durf je verantwoordelijkheid voor jouw leven te nemen?

 

Onderneem dan actie en wees aanwezig bij de MYLOU inspiratiesessies!

  

*Voldoe je niet aan deze ‘criteria’, maar voel je je wel aangesproken? Neem dan contact met mij op!
Uiteindelijk draait sisterhood niet om het wel of niet voldoen, maar juist om de verbondenheid.

bottom of page